WaldSkulpturenWeg Wittgenstein-Sauerland

Klik a.u.b. op de knop “Vergroot” om het boek te vergroten. De knop ‘issuu’ verwijst naar de dienstverlener, die de techniek voor dit “digitale boek” ter beschikking stelt.

 

De WaldSkulpturenWeg Wittgenstein-Sauerland vormt een ongeveer 23 km lang wandelpad tussen Bad Berleburg en Schmallenberg en dat over de rug van het Rothaargebergte. Tien gerenommeerde kunstenaressen en kunstenaars hebben voor dit traject hun eigen imposante kunstwerken geschapen. Hun werken zijn qua inhoud en verschijningsvorm één met de omgeving en diens verleden. Als markante rustpunten bieden ze de wandelaars de innerlijke rust, die leidt tot een sterke, gevoelsmatige en rationele betrokkenheid bij de natuur en zijn spannende geschiedenis. Het boek neemt de lezer mee op een unieke wandeltocht. Het beschrijft het ontstaan en de uitbouw van de WaldSkulpturenWeg (Wolfgang Völker) en presenteert de deelnemende kunstenaars en hun werken (Uwe Rüth). Indrukwekkende foto’s brengen de kunstwerken gedetailleerd in beeld (Werner J. Hannappel).  Een bijgevoegd boekje levert nog meer gedetailleerde informatie en kan daarom in het bijzonder tijdens de wandeling goed worden gebruikt.
 
- De geniale koppeling tussen natuur en kunst
 
- De heel eigen bijdrage aan het Internationale Jaar van de Bossen 2011
 
Dit boek werd ondersteund door de Kunststichting van NRW.

NL Text Kontakt

Contact

Wilt u meer weten over dit boek of er een exemplaar van bestellen? Dan stuurt u ons toch een bericht via ons contactformulier!

Met 144 brieven uit twee steden, een tekst van Thomas Kemper, alsmede een gesprek tussen Uwe Rüth en Jochen Gerz
 
162 pagina’s met 35 z/w afb.
17x24 cm
Gebonden

Prijs: euro 18,00
 
ISBN 978-3-87909-847-7
Wienand Verlag Köln 

Wienand Verlag GmbH
Weyertal 59, 50937 Köln

T: 0049 (0) 221 47 22 – 130
F: 0049 (0) 221 44 89 11

info@wienand-verlag.de 
www.wienand-verlag.de

Wienand Verlag GmbH